Psykoterapeut Pia Halsted

Min deltagelse hos Styrket Erhverv I Gadeplan har givet mig en større overensstemmelse mellem det jeg kan, og
det jeg er og at få det kommunikeret ud så folk kan få øje på det.

Pia Halsted er Psykoterapeut og nyligt flyttet tilbage til Svendborg på Fyn efter 16 år på Sjælland. Det var derfor vigtigt for hende at få
gjort opmærksom på, at hun nu er tilbage på Fyn – men også arbejder på Sjælland og andre steder, hvis der er bud efter hende. Kurser,
netværk og sparringen med projektets SMV-konsulent og med Ekspert Mentor forløbet har tilsammen skabt vejen for Pia i hendes online
kommunikation.

”I min kommunikation i min markedsføring skulle jeg lære at give mere af mig selv. Det var nyt for mig. Før var min kommunikation meget
undervisningsagtig. Nu har jeg blandt andet på Youtube kursus hos SEIG fundet vejen i at lave videoer, som sætter min kommunikation i en anden kontekst, hvilket har optimeret både resultaterne på at ramme de rigtige målgrupper samt at opnå en langt større rækkevidde. Det har helt konkret givet mig flere klienter i lokalområdet” fortæller Pia Halsted og fortsætter:

Under Corona nedlukningen havde jeg masser af tid til at gå min hjemmeside igennem for at optimere den. Det var et wakeup call, at jeg ikke havde godt nok styr på min hjemmeside. Kurserne hos SEIG kvalificerede mig til at optimere hele vejen rundt. Det samme på mine sociale medier. Hvilke målgrupper skulle jeg have fundet frem til og hvad er det, jeg vil der. Min markedsføring skulle ikke være at sælge et produkt, men vise, hvad det er jeg kan.

Min hjemmeside var for undervisningsagtig. Nu er den optimeret med bedre call to action. Forståelsen af hvor konkret opsætningen skulle være har med Ekspert Mentor hjælpen via SEIG gjort, at den nu giver mig vigtige informationer via Google Analytics, som benyttes til at optimere på den løbende. Hvis ingen respons så slip det og gør noget andet. Det har været en gave at kunne lave min hjemmeside – hele dage med fordybelse under nedlukningen.

På netværksmøderne har jeg mødt andre af deltagerne. Det har været meget givende. Vi sidder mange som har små og mellemstore virksomheder og skal optimere selv. Det at deltage på kurserne og opnå læring til at arbejde med det online, samt møde andre, som sidder i samme situation, at have 1 til 1 sparring med min SMV-konsulent fra SEIG og en Ekspert Mentor som vejleder ved min side har betydet, at jeg nu har skabt en kommunikation, der virker både på min hjemmeside og mine sociale medier.

Efter netværksarrangementet hos Styrket Erhverv I Gadeplan: Fremtidens forbruger & Lokale netværk er vi nogle stykker, som selv har lavet en
mindre netværksgruppe, hvor vi indtil nu har mødtes 2-3 gange. Selvom vi på ingen måde laver det samme, så fandt vi hurtigt ud af, at vi kunne sparre med hinanden og gøre hinanden endnu stærkere i vores online tilstedeværelse. Den nye netværksgruppe hedder ”Renseriet og vi fik hjælp af SMV konsulent Kirsten Wendorff til det praktiske med opstarten af denne.

”Jeg er et menneske der interesserer mig for hvad der sker imellem mennesker. På min Youtubekanal har jeg lavet et par videoer omkring, hvad gør du ved din bekymring – De offentliggøres i uge 42. Herudover er jeg i fuld gang med salget af mine workshops” slutter Pia Halsted.

Pia Halsted hjemmeside
Youtube
Facebook