fbpx

Styrket erhverv i gadeplan

Er et projekt der sætter fokus på vækst for erhvervet i gadeplan gennem digitalisering. Projektet foregår i samarbejde mellem de fire Sydfynske kommuner: Ærø, Langeland, Faaborg-Midtfyn og Svendborg. Projektet er blevet til med støtte fra Syddansk vækstforum og den Europæriske Socialfond.

Formålet med projektet

Styrket Erhverv i Gadeplan skaber vækst gennem digitalisering for erhverv i gadeplan.

Projektet tilbyder et håndholdt udviklingsforløb, der sætter handling på dine ønsker til vækst og

gør dig klar til at møde fremtidens detail. Både via strategisk brug af internettets muligheder og gennem oplevelser i din fysiske forretning.

Din virksomheds vækst er først og fremmest til gavn for dig, men også for handelslivet, beskæftigelsen og Sydfyn.

Det er gratis for dig at deltage – du betaler med din tid og engagement.

Projektet er et samarbejde mellem Ærø, Langeland, Faaborg-Midtfyn og Svendborg kommuner – og er støttet af Syddansk vækstforum og den Europæiske Socialfond.

Hvad Indeholder Projektet? ​

Alle deltagere indgår i løbet af projektet i

Individuel handlingsplan

Sammen med projektets SMV-konsulent fokuserer du på indholdet af din vision om vækst for din virksomhed. Desuden afklarer og prioriterer du hvilke kompetencer, som vil være afgørende for at kunne nå dit mål. Sammen lægger I en kort og overskuelig handleplan for dig og din virksomheds deltagelse i EIG. Form: Et møde mellem dig og SMV-konsulenten af ca. 2 timer. SMV-konsulenten medbringer materiale til mødet. Herefter vil der løbende være opfølgningsmøder


Kompetenceudviklings-forløb 1

Kompetenceudviklingsforløb med temaet ”Nye forretningsmodeller og digitalisering". Du vil sammen med dit hold på ca. 30 deltagere gennemgå et kursusforløb på i alt 10 gange. Der vil være egentlig undervisning 4 gange á ca. 2,5 timer, 1 gang á ca. 5 timer (hver anden uge), og hjemmeøvelser 5 gange (hver anden uge). Her vil du have mulighed for at kontakte underviser. Der kører hold i Svendborg, Faaborg-Midtfyn, Ærø og Langeland. Der starter nye hold forår og sommer 2019

Kompetenceudviklings-forløb 2

Kompetenceudviklingsforløb med temaet ”E - handel". Du vil sammen med dit hold på ca. 30 deltagere gennemgå et kursusforløb på i alt 8 gange. Der vil være egentlig undervisning 3 gange á ca. 2,5 timer, 1 gang á ca. 7 timer (hver anden uge), og hjemmeøvelser 4 gange (hver anden uge). Her vil du have mulighed for at kontakte underviser.

Kompetenceudviklings-forløb 3

Kompetenceudviklingsforløb med den foreløbige overskrift ”Our smart businesses”. Du vil sammen med dit hold på ca. 30 deltagere gennemgå et kursusforløb på i alt 10 gange. Der vil være egentlig undervisning 4 gange á ca. 2,5 timer, 1 gang á ca. 5 timer (hver anden uge), og hjemmeøvelser 5 gange (hver anden uge). Her vil du have mulighed for at kontakte underviser.

Ekspert Mentor

Styrket Erhverv I Gadeplan tilbyder en ”Ekspert Mentor” ordning, til vækst i din forretning. Ordningen giver mulighed for at indhente en ekspert, som kan hjælpe dig med at komme igang med en konkret væksthandling indenfor digitalisering. Kort sagt, vi indkøber ekspert til vækst! Mentor tilbuddet indeholder 5 klip á en time. Hvis flere forretninger går sammen om samme væksthandling, kan klip samles og give endnu flere timer til væksthandling.

Netværksaktiviteter

Projektet giver rig mulighed for, at skabe netværke og lære andre forretningsejere at kende. Netværksaktiviteterne handler om, at få sat skub i de ting, som I kan gøre sammen. Det kan f.eks. være arrangementer, temaer, besøg, sparring mv. Det er kun fantasien, som sætter grænserne. Kom gerne med forslag.

Styrket erhverv i gadeplan er skabt med passion sydfyn og de fantastiske muligheder der skabes her

Morten Wind

Se videoen fra TV2fyn

Butiksdød: Erhverv i gadeplan samler med succes kræfterne

https://www.tv2fyn.dk/artikel/erhverv-i-gadeplan-samler-med-succes-kraefterne
Close Menu