Vita Vita Smykker, Svendborg

VitaVita Smykker Danmark har siden 2012 været båret af en stor passion for at lave håndlavede smykker i sølv og guld med og uden ædelstene.

Vi har stor respekt for det gamle håndværk og vi elsker at lave smykker. Vi designer og laver alle vores smykker selv, på vores værksted i Svendborg.

Vi laver smykker til jer, der vil have noget helt særligt, som ikke findes andre steder. Vi stræber efter det stramme og rene udtryk, som kendetegner den nordiske stil og kultur, som vi er en del af. 

Vores eksklusive smykker er skabt med tanke for omhyggeligt håndværk, skønhed og bæredygtighed.  

Alle vores ædelsten er konfliktfrie. Både i vores værksted og vores materialer følger vi en bæredygtig tanke. Vi genbruger gerne og producerer kun det vi skal bruge. Ingen spild, høj kvalitet og nænsom produktion er vores måde at lave smukke smykker på.

Flere af vores smykker er unisex. De smykker kan bruges af mænd såvel som kvinder. Vores design er tidsløst og enkelt, derfor kan vi tilbyde smykker der kan bruges af mange forskellige kunder, smykker der kan deles og smykker der kan gå i arv i generationer. Vi synes det er godt for os og miljøet, at kunne dele vores smykker med flere. Dermed mere glæde, både at få og give.

Tag et kig på vores smykker her i webshoppen, eller kom og besøg vores lille fine butik i Møllergade 50 Svendborg. Her kan i også få lavet smykker helt efter jeres ønsker og drømme. Vi har tid til at snakke og lave en plan for det i ønsker.

Alle smykker fra VitaVita Smykker Danmark designes og fremstilles af Ole og Sisse Jæger Thrane, som er selvlærte sølvsmede. Hver eneste smykke har været igennem vores hænder i den lange proces fra idé og design til skabelsen af et smukt smykke i ædelmetal.

Vores smykker er unikke og laves enkeltvis. Derfor er der aldrig to smykker der er 100% ens.

Mange af vores smykker har vores unikke signaturpægning i overfladen. Vores signatur laves med et præg i sølvets overflade. Præget er lavet af gamle blonder, kniplede og hæklede, der findes frem fra gemmerne og får nyt liv i vores smykker.

Vi er glade for tanken om, at nogle for mange år siden har brugt tid og omhu med at lave håndlavede blonder, som vi kan bruge til vores unikke prægninger i ædelmetallet. Tanken om tider der bindes sammen igennem kunsthåndværk er spændende. Historie fortælles gennem vores smykker og det er til stor glæde for os.