CA Reklame

CA Reklame ApS er det lokale skiltefirma på Langeland, og vi laver alle former for skilte og folier samt forskellige typer af reklameartikler. Vi tilbyder også indramning af billeder. Vi har stor erfaring som skiltefirma og kan derfor tilbyde professionel hjælp til designprocessen, herunder vejledning i farvevalg. Vi holder til i Rudkøbing, men har også mange kunder fra bl.a. Svendborg og Faaborg.

​Vi tilbyder råd og vejledning, hvis I ikke allerede har et design. Det kan også være i forhold til corporate design og payoff. Vores skiltefirma hjælper med at skabe det personlige design, og vi er gerne med i hele designprocessen. Det kan endvidere være en optimering af jeres nuværende design ud fra en farvevifte. Skilte skaber salg for jeres forretning, og vi skaber skiltene.

Vi kan også tilbyde emaljeskilte, broderier og bannere samt valgplakater. Dertil kommer tryksager, udstillingsudstyr og messeudstyr såsom beachflag, rull-ups og løsblade. Vi har naturligvis også alle de klassiske reklameartikler såsom kuglepenne, lightere og profiltøj.