P.R. Consult/Krogagergaard

Mangler du hjælp til forretningsstrategien, eller trænger din forretning til at få opdateret sin visuelle identitet?
 

En nyfortolkning af dit brands DNA og din virksomheds identitet? En opdatering af din forretningsstrategi? Eller en systematisk bureaupartner, der kan håndtere dine daglige marketingopgaver – og give dit kampagnemateriale ny kant?

 Hos PR Consult arbejder vi mod det virkningsfulde, enkle udtryk, der er let at afkode. Helt enkelt! Og uanset om vores opgave er et nyt, overordnet corporate identity design til din virksomhed, en branding strategi der sigter mod dine mål, en up-to-date visuel identitet eller en lille annonce til din lokalavis eller Facebook. På alle plan handler det om at formidle et stærkt, letforståeligt budskab til din omverden. Og trin for trin opbygge kendskab, genkendelighed og salg …

 Vi kan starte fra bunden og bygge din virksomhed op (igen) med strategiske branding, vi kan designe, planlægge og afvikle dine koncepter og kampagner både i Danmark og udlandet – eller vi kan gribe dig, der hvor du er, og løfte din virksomhed videre. Du kan outsource hele din marketingfunktion til os – så ved du at alt kører på skinner! Og du kan ringe, hvis du ad hoc har brug for konstruktiv sparring og praktisk håndtering af små marketingopgaver.