Outdoor Fyn

OUTDOOR FYN hed tidligere Jagtgaarden. Den åbnede i 1969 og havde dengang adresse på Algade 36. Dengang var sortimentet vin-, jagt- og fiskeriartikler. Igennem tiderne har forretningen ændret sig mht. vareudvalget og størrelse. I 1988 overtog jeg forretningen efter min læremester Høgh Nielsen.

Vareudvalget blev nu 3 hovedområder: sport-, jagt- og fiskeriartikler. Sikringen for at handle med våben blev skærpet, og i marts 2003 flyttede forretningen til adressen Torvet 4 i helt nye lokaler, hvor de nye sikringskrav kunne blive opfyldt.

Ifm. flytningen til Torvet 4 udvidede vi vores jagt- og fiskeriafdeling og nedlagde i samme åndedrag vores sportsafdeling. Til gengæld kunne vi præsentere en ny fritidsafdeling med funktionelt tøj, sko, sandaler og vandrestøvler af høj kvalitet til det aktive fritidsmenneske. Denne afdeling bliver løbende tilpasset vores kunders behov.

Forretningen skiftede i 2005 navn til Outdoor Fyn, og dette var ikke en nem beslutning men nødvendig, da det signalerer klart det udvalg og sortiment, butikken sælger.

I 2017 blev nabobutikken lagt til den eksisterende Outdoor Fyn, så vi i dag har 320 kvm.

Det gav os så mulighed for at udvide jagt-, fiskeri- og fritidsafdelingen, gøre afdelingen med fodtøj dobbelt så stor og sidst men ikke mindst en helt ny afdeling med rygsække, tilbehør og udstyr til friluft- og spejderlivet.

Vi startede webshop i 2005 og har løbende tilpasset den udviklingen. Så har du ikke mulighed for at besøge os i forretningen, kan du handle i OUTDOOR FYN 24 timer i døgnet – når det passer dig.

Men desværre kan det ikke lade sig gøre at få hele vores brede udvalg på hjemmesiden, så er der noget du søger, eller har du blot en forespørgsel, så ring eller send en mail, så vil vi gøre alt for at hjælpe eller skaffe den ønskede vare. Er du i nærheden af Ringe så kig ind i forretningen OUTDOOR FYN, så står vi klar til at betjene dig.