Ø-yoga

Jeg flyttede til Ærø i 2014 og begyndte at undervise i yoga umiddelbart efter. Jeg har undervist i yoga i mange år, mange forskellige steder, så det virkede naturligt. Men jeg havde ikke forventet, at jeg allerede efter et halvt år, ville have brug for at kunne gøre mere og arbejde mere selvstændigt, men sådan blev det. Over et glas hvidvin med min søster i Aarhus, besluttede vi, at jeg skulle starte virksomheden Ø-yoga.
Siden da er jeg fortsat med at undervise en masse forskellige steder, men jeg bestemmer selv, alt hvad jeg laver. Fx at vi valgte at få endnu et barn, så der har også været pause fra yogaen, men heldigvis med gode vikarer. Jeg har undervist i Ø-yoga ved siden af faste jobs på Asylskolen og siden på HF & VUC Fyn, men fra august 2018 laver jeg udelukkende yoga. Og jeg keder mig ikke!
Jeg underviser fire dage om ugen, både begyndere og fortsættere og både i Marstal og Ærøskøbing. Jeg laver workshops i weekenderne, hvor jeg også har andre lokaler, fx i Rise. Vi kan fx lave yoga for løbere eller Yin yoga. Jeg laver kurser i samarbejde med andre, fx Jes Plesner, der er mindfullnessinstruktør.
Sammen med Ærø Kajakudlejning laver jeg SUP-yoga og sammen med Villa Blomberg tilbyder jeg yoga retreats på Ærø.
Jeg laver også eneundervisning og jeg kommer ud til private arrangementer (fx en polterabend, en fodboldweekend, et strategiseminar i en virksomhed eller som gæsteunderviser på andre retreats – ikke tænkte eksempler)

Billeder fra Ø-Yoga