Mustus

Velkommen til vores lille eventyrlige webshop med tilhørende butik.

 

Her hos os kan gå på opdagelse i anderledes designs fra både ind- og udland. Får du tid og lyst, så læg også vejen forbi vores skatkammer af retro fashion og 1001 nats stemning i hjertet af Svendborg. Mustus har til huse i det gamle postkontor på Klosterplads i Svendborg. Her hvor Gråbrødrene puslede rundt i Middelalderen – ja, det gør de faktisk stadig.

 

Hvis du vil læse mere om os og hvad vi hver især går og pusler med, kan du læse mere her

 

Alle elsker vi  at gå på opdagelse i modemagasinerne fra 40’erne, 50’erne og 60’erne. Vi har plukket i teksterne fra dengang, og de ligger som jingles under varerne i shoppen. Læs dem, nyd dem eller spring dem over – vi kunne bare ikke dy os. Læs mere om hvad vintage egentlig er her.

 

HUSK at tjekke linket: Mål. Linket finder du i bjælken mellem foto og beskrivelse. Under fanen finder du mål på – næsten – alle vores varer. Den bedste måde at bruge angivelserne på er ved at tage din yndlingskjole og lægge den fladt på et bord. Tage mål af den og sammenligne dem med vores.Vi tager 3 vejledende mål, det er: Fra ærmegab til ærmegab, fra skuldersøm til nederste kant og bredden 60 cm fra skuldersømmen. Her finder du mål (se rød tekst):

Billeder fra Mustus