Lundely Glas

Mit liv som glaskunstner startede med at jeg var på et par kurser hos en glaskunstner, og blev bidt af glasset. Glasset som på én gang er skrøbeligt, koldt, hårdt, og samtidig blødt, og fuld af liv og fantastiske farver.

Jeg købte min første glasovn i 2005, og stod de første år i vores gamle stald og arbejdede med glasset. Jeg synes, at det er utrolig fascinerende at sætte farver sammen, og finde ud af at brænde glasset, som jeg vil have det, men pladsen i den gamle stald var ikke så god. Vandrørene frøs om vinteren, – og det gjorde jeg også! – det dryssede ned fra loftet, gulvet var ujævnt, og……. – nej der var ikke rigtig fremtid for ”Lundely Glas” i de lokaler.

I 2008 gik vi så i gang med gipsplader og isolering, og fik lavet er stort, lækkert og lyst glasværksted til mig i vores maskinhus. – Og så blev det hele jo meget sjovere….

Jeg er 51 år, og er lykkelig gift på 21. år. Vi har 3 dejlige drenge på 19, 17 og 14 år.

Vi bor på et nedlagt landbrug, i et meget naturskønt område mellem Vester Aaby og Aastrup på Sydfyn. Her har jeg mit værksted og butikken.

Jeg er pædagoguddannet og har i årenes løb arbejdet sammen med mange forskellige børn og voksne i både børnehave, Sfo samt på beskyttet værksted for udviklingshæmmede.