Havecenter VM Blomster

Havecenter VMblomster startede i 2007 som VMblomster hvor vi havde forretningen på gårdspladsen ved vores hus på den anden side af gaden. 

​Vores mål med forretningen

Byggetilladelse, opstilling af drivhus, anlæggelse af fliser og anlæg samt jordvarmen skulle på plads så dørene blev slået op 15 marts 2008 til det du kender som VMblomster idag. Vores mål med forretningen er at give vores kunder en god service, have et bredt udvalg indenfor planter til haven samt til stuen, altid kvalitetsvarer til overkommelige priser samt at være din/jeres samarbejdspartner/vejleder når haven skal tilplantes. Vi er også behjælpelig med kontorbeplantning.

​Kompetencen for at drive vores virksomhed er gartneruddannelse samt 20 år hos GASA Group dels i København og i Odense, så der er meget viden at trække på som kunde hos os.

Vi byder på mange ting i vores forretning. Det primære er selvfølgelig planter store som små f.eks. frugttræer(æble, kirsebær, pære, blomme, fersken, nektarin, mandel), frugtbuske, nøddebuske / træer, div. havebuske/træer, roser, stauder, årstidens udplantning, indendørs planter med mere. Men derudover har vi krukker,springvand,div. figurer,haveværktøj,div. gødning alm.samt natur,bekæmpelsesmidler,frø,lidt brugskunst samt hjemmelavet kryddersnaps, så der er noget for enhver. Men kom forbi forretningen og se selv hvad der kunne friste dig/jer vi er klar til at betjene jer på bedste vis!