Femmasteren

Ulla og Carsten Nørgaard byder velkommen til Femmasteren, Hotel og Hostel. Navnet på Femmasteren kommer sig af at huset har 5 skorstene. Vi har ladet os fortælle at huset altid har heddet dette i folkemunde. For en periode som vi ikke kender, har der været mindre end 5 skorstene, men i 2006 blev de genetableret da huset gennemgik en stor renovering og herefter blev huset kaldt Femmasteren igen.
Vi har også fået fortalt at det har været badeanstalt, fattigmandsgård og kommunekontor.
Skulle du have en spændende historie om Femmasteren det tidligere Marstal vandrerhjem. Er du hjertelig velkommen til at skrive, ringe eller kikke forbi og fortælle os den.
Vi købte Marstal vandrerhjem den 1. november 2015 – nu omdøbt til Femmasteren, Hotel og Hostel. Vi lavede 7 vandrerhjemsværelser om til hotelværelser på den del af huset som var nyrenoveret i da vi købte Femmasteren.
De består nu enten af dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, tv, te & kaffe. 4 af hotelværelserne er med eget bad og wc og 3 værelser har fælles badeværelser.
For ikke at gå ned i sengepladser har vi genmonteret  de køjesenge der var til overs i de andre vandrerhjemsværelser. Femmasteren har 86 senge fordelt på 26 værelser.
Vi flyttede receptionen fra Færgestræde om til Havnegade. Så den ligger ved hovedetrappe med udsigt til havnen og vandet.
I 2017 vi installeret vildmarksbade med 38C varmt vand som vi kalder Sømandsbadet og ved den omgange fik vi også lavet vores hyggelig gårdhave lidt om.
Vi har altid nye ideer til Femmasteren med den røde tråd at gøre det hyggeligt og behageligt for dig at komme enten at overnatte eller bare nyde en ærøs pandekage med en kop kaffe i vores cafe i højsæsonen