Butik Binau

Vi har specialiseret os inden for modetøj, der henvender sig både til den unge pige og den modne kvinde. Vores mere end 30 års erfaring med salg af modetøj gør, at vi kan yde den bedste service og tid altid er i centrum.

Udvalget af tøj spænder lige fra hverdagstøj, som cowboytøj, fritidstøj og overtøj over til gå-i-byen-tøj og festtøj. Alt i sæsonens farver og modeller. Desuden har vi et stort udvalg af tilbehør som tørklæder, tasker og smykker samt strømper, der sætter prikken over i’et. Og som mange af vore faste kunder siger: “Det er sjældent, at man kommer i butikken uden at blive fristet.”

Du er naturligvis altid meget velkommen i vores forretning i Ringe. I Butik Binau 32 kan du altid finde tøjet eller gaven til enhver lejlighed og i ethvert prisleje.

Vi har et kæmpe udvalg i jeans fra Marc Lauge. Alle deres kendte modeller, som Tina, Lena, Normal Fit m.fl. Vi forhandler desuden mange forskellige tøjmærker f.eks. Free Quent, Soulmate, Fransa og 2Biz. Se hele listen i menuen under Firmaer.