Bjørnøgård

Bjørnøgård er en slægtsgård

I 1600-tallet skete det. Bjørnøgård blev opført midt i den skønneste natur på den lille ø Bjørnø midt i det Sydfynske Øhav. I 2004 overtog min nu afdøde mand Henrik og jeg så gården og bosatte os sammen med vores tre dejlige børn. Vi blev dermed både tredje og fjerde generation fra min familie til at eje og drive gården videre.

Bjørnøgård giver jer masser af idyl og bondegårdscharme

Det særlige ved Bjørnøgård er, at den emmer af at være en gammel og hyggelig gård, der står flot i hvid og sort bindingværk med stråtag – alt sammen medvirkende til at give jer en idyllisk bondegårdsstemning. Indvendigt har jeg givet gården flere ombygninger, der afspejler en moderniseret udgave af den oprindelige gård, uden at den mister sin fantastiske patina og bondegårdscharme.

Selvom der hører 2,5 hektar jord til Bjørnøgård bliver jorden ikke opdyrket som landbrugsjord. I stedet har jeg udnyttet jorden til at indrette en lejrplads med bålhytte og (snart) to shelters samt tre små skurvogne, som jeg udlejer til jer, der ønsker at være så tæt på naturen som overhovedet muligt, men stadig vil sove indendørs.

Oplev Bjørnø

Bjørnøgård ligger på Bjørnø, der er en ca. 3 km lang ø beliggende i det Sydfynske Øhav med færgeforbindelse til Faaborg.
Da Bjørnø er en lille ø, kan I gå hele øen rundt på bare et par timer. Der kører ingen biler på Bjørnø, og I vil komme til at opleve de idylliske gamle bindingsværkshuse, den smukke natur med bakker, klinter og flade strandenge samt en fantastisk udsigt til Fyn og andre omkringliggende øer.

Bjørnø er det perfekte sted for naturelskere og jer, der elsker at gå på vandretur, sejle i havkajak, fiske efter ørreder samt nyder fred, ro og højt til himlen.