Angelicca Parmone Ravn

Spirituel vejleder, healer, indretningsrådgiver og cand.mag. Angelicca Ravn

Jeg hedder Angelicca Freja Parmone Ravn og er 47 år og jeg elsker at hjælpe mennesker til at få et liv fyldt med glæde, overksud, indre ro og balance.

Jeg har den utrolig smukke og power fulde evne til at kanalisere ren healende energi direkte fra Kilden (Universet) ned i ler.

I 2007 blev jeg  cand.mag. i Kultur og Formilding med speciale i design, har en Bachelor i Religion. Min uddannelse er en stor del af mig og som jeg støtter mig op af i mit liv og daglige arbejde med mine dejlige kunder. 

De sidste 22 år har jeg arbejdet med min personlige- og spirituelle udvikling. Jeg elsker min indre rejse og bliver utrolig beriget hele tiden.

Fra at være et lukket og knudret menneske med daglige raseri udbrud, lammende angst og kontrol, der styrede mit liv, har jeg nu åbnet op for livet og kærligheden til mig selv. Jeg råber nu ud i verdenen: “Livet er fantastisk at leve”. Det er så smukt og dejligt at have fundet hjem i mig selv, fundet ind i min kerne, mærke min sjæl og stråle mit lys.

Igennem mit arbejde med de healende Sjælsskåle, de 5 elementer i min bolig og i mig selv via chakraerne er jeg blevet bevidst om, hvem jeg er og er holdt på med at please alle omkring mig. Sikke en frihed det giver og maser af energi til at leve det liv som jeg elsker. 

Min egen vej fra dybt ulykkeligt liv til at være glad for at leve et smukt liv nu, og utrolig stor erfaring og viden gør, at jeg kan støtte og forstå mine kunder i den livskrise de står i og kan vejlede og hjælpe dem ud på den anden side.
Gennem Sjælsskålene giver jeg dem et redskab til at komme ud på den anden side i et nærende og støttende tempo. Livskrise er et stort ord, men det er også stort ikke at være glad og leve et liv med overskud og glæde.