MayMays

En Sydfynsk succeshistorie om lækre snacks, der netop er blevet nomineret til Produktprisen Sol over Gudhjem 2021 og med Maybritt Beutnagel som den kvinde, der lod rejsebranchen flyve og gik afsted med opstart af virksomhed startende med en testsmagning hos lokale i Ollerup og nu netop har lejet produktionslokaler for at kunne ekspandere yderligere.

Maybritt Beutnagel fortæller her om at starte op med egen virksomhed, og om vejen til deres succes: Nemlig at holde fast i det man er god til og arbejde videre ud fra dette. Det er historien bag mange iværksætteres succeser og med nomineringen til Produktprisen Sol over Gudhjem 2021 holder det princip stik for den kvindelige iværksætter fra Sydfyn.

 Maybritt var netop klar til at starte job i rejsebranchen, da alt lukkede ned. I sin fritid har hun altid elsket at eksperimentere med smage og hun fortæller:

”Mine gæster var vilde med smagene af de snacks, som jeg serverede for dem. De opfordrede mig til at gå med ideen om at sælge snacksene. Jeg ville dog gerne, at der også kom nogle mere uvildige vurderinger. Derfor spurgte jeg en masse borgere her i Ollerup om de ville teste. De ville få testposer gratis med snacks og skulle så give en skriftlig tilbagemelding. Det var i sommeren 2020. Testningen blev en hel familiefest i de enkelte hjem og tilbagemeldingerne var overvældende og positive”.

Produkterne er dansk fremstillet og indtil i går foregik produktionen i et lejet forsamlingshus, hvor jeg måtte bære ingredienser frem og tilbage fra. Men fra i dag den 2. juni 2021 har vi lejet produktionslokaler lokalt i det Sydfynske, og kan nu forfølge beslutningen om, at tage virksomheden til next level med en større produktion. Fra de nye produktionslokaler kan der også sendes varer afsted ud til vores forhandlere. Pt er forhandlerne specialforretninger over hele Danmark. Fortæller Maybritt Beutnagel og fortsætter:

”Jeg er utrolig taknemmelig for den kæmpe hjælp, som jeg har får hos Styrket Erhverv I Gadeplan. Det har givet et skærpet fokus på digitaliseringen af virksomheden. Jeg har rykket mig en del i forbindelse med kurserne. Helt specifikt har jeg arbejdet med Instagram, tekster og firmaets visuelle identitet.

Der er blevet skabt nogle rigtig fine labels til produktposerne og hjælpen til selvhjælp med mentor timerne har været en stor styrke. Jeg har taget mig tid til at deltage og implementere min nye viden i virksomheden. Tiden er den investering der skal til for at deltage i projektet, og det har i høj grad lønnet sig. Mentor timerne har været en virkelig stor ting, og jeg føler mig meget rørt over, at jeg har kunnet få denne hjælp”.

Om MayMays Munchies:

Munchies er en lækker chrunchy snack, hvor du med god samvittighed kan tømme hele posen.

MayMays Munchies giver dig en smag af Indien direkte fra Sydfyn.

En pose MayMays Munchies er fyldt med plantebaserede snacks, helt uden tilsætningsstoffer, men masser af smag.

De sprøde Munchies er en eksplosion af smag og crunchy tekstur 

Lokalt fremstillet på Sydfyn.

Handmade with love Læs hele historien bag MayMays: https://maymays.dk/historien-bag/

Maymays