Jørn Svendsen – Skulpturstøberiet i Svendborg

Jørn Svendsen – Skulpturstøberiet i Svendborg fortæller om udbyttet ved Ekspert Mentor forløbet hos Styrket Erhverv I Gadeplan med mentor Kristina Sindberg.

Jeg var overrasket over, så hurtigt Kristina forstod virksomhedens specielle kultur og behov. Det der er vores bedste strategi er at prale med, hvor gode vores kunder er, i stedet for hvor gode vi selv er.

At omtale vores kunder, kunstnere, deres udsmykninger og udstillinger i markedsføringen. Udtrykke vores glæde, over at få lov at deltage i betydningsfulde værker. Værker som ofte får lov at eksistere i århundreder, og ofte bliver til vores kulturarv, Er særdeles vigtigt for os.

Vi markedsfører os nu igennem vores kunder i stedet for os selv, hvilket giver det udbytte, at vi bliver sat i en større relation og sammenhæng.

Det er ofte en strategi, man skal bruge tid på at diskutere med nye samarbejdspartnere i reklameindustrien, men Kristina opfattede det hurtigt, og kunne videreføre det til nye områder med det samme.

Kristina fik drejet markedsføringen over på en større aktivitet på LinkedIn i stedet for Facebook / Instagram, og det arbejde er ikke stoppet.

Jørn Svendsen

Skulpturstøberiet

https://shellcasting.dk/

Se videoen fra skulturstøberiet