Butik Gine

Et turbulent år med nedlukninger blev vendt for Butik Gine i Rudkøbing, som den 1. april har åbnet webshop efter stor succes med social selling både lokalt og til kunder fra resten af Danmark.

Almira Vojnikovic fortæller her om den store dedikation hun har for at sikre det lokale forretningsliv både under og efter coronakrisen og om at servicere kunder og sælge tøj online fra hendes fysiske butik med alt hvad hun har lært på kurserne hos Styrket Erhverv i Gadeplan fra billeder, video til opslag på sociale medier.

”Det sidste år har været turbulent, og jeg havde været helt på bar bund uden kurserne og inspirationen fra Styrket Erhverv I gadeplan” fortæller Almira. ”og fortsætter: ”Kurserne har åbnet mine øjne for, hvor lang jeg kan nå ud ved at benytte Facebook, Instagram og Google. En ny tankegang for hvordan jeg skulle benytte de sociale medier til at sælge fra min butik og samtidig at finde det rigtige udtryk på de salgskanaler for en forretning som min var virkelig en øjenåbner, som jeg har lært på kurserne”.

Almira fortæller videre: ”Min mission var at fremtidssikre butikken for fremtidige ”coronaer” med tiltagene på de sociale medier. Jeg havde også et stærkt ønske om, at hvis vi i butikkerne her i Rudkøbing kunne stå sammen, ville vi gøre hinanden stærkere og på den måde undgå, at der var forretninger, der måtte lukke”.

”Jeg har været lidt skræmt ved tanken om at lave en webshop og har afholdt mig fra det, men nu sker det. Jeg udvider til også at have en webshop udover min fysiske butik. Med den store opbakning både fra lokale kunder, de unge her fra byen, som fortsat handler hos mig, da de oplever, at det er trygt, samt alle de mange nye kunder, som er kommet til fra Odense, Hellerup, Herfølge, Horsens, Randers og resten af landet er jeg nu med den gode læring fra Styrket Erhverv klar til at åbne min nye webshop. På webshoppen kommer jeg til både at sælge mine varer lokalt og nationalt. Med alle de mange nye kunder, som er kommet til fra hele Danmark vil det gøre, at der kan komme mere volumen på mine indkøb og på den måde kan jeg stå stærkere og med et større udvalg” fortæller Almira.

”På kurserne lærte jeg blandt andet, hvordan jeg skal arbejde med video hos en teaterinstruktør. Herudover hvad der var vigtigt for min forretning at holde fast i, samt at gøre som noget nyt, og hvad jeg skulle gøre endnu mere af. Ved at personliggøre vores opslag på de sociale medier viste det sig at det var den rigtige vej for mig at gå”.

”Jeg er dybt taknemmelig for opbakningen, som jeg oplever fra mine kunder og med tanke for at styrke vores by og forretningslivet her, så vi kan være her bagefter og sammen stå stærkere, så rører det mig rigtig meget med al den opbakning” slutter Almira Vojnikovic.

Butik Gine er netop gået live med deres webshop torsdag den 1. april 2021 på dagen, hvor Almira blev selvstændig for 11 år siden.

Web: https://gine.dk/