Boligstylist Susanne Ragus

Som selvstændig i over 20 år og tilflytter til Faaborg-Midtfyn Kommune fortæller boligstylist Susanne Ragus fra Ragus & Co om, hvor vildt hun oplevede det, at få en invitation til forløbet hos Styrket Erhverv i Gadeplan med gratis kurser og mentor timer.

“Det var helt fantastisk og noget jeg med det samme takkede ja til”. “Det har jeg godt nok aldrig oplevet før, og jeg har dog været selvstændig i mange år”, fortæller Susanne Ragus, som for 2 år siden flyttede fra Odense til Ringe i Faaborg-Midtfyn Kommune.

“Som ejer af en mindre virksomhed, er vi mange, der oplever ikke at have tid og råd til at investere i dygtiggørelse til at kunne arbejde med online markedsføring selv”, fortæller Susanne Ragus og fortsætter: “Kurserne ved SEIG har for mig været overkommelige på den måde de er struktureret.

Det, ikke at skulle trække en hel uge ud af kalenderen, men nogle halve dage indimellem har fungeret rigtig godt for mig. Med adgangen til kursusmaterialet og ekspert mentor timerne, har jeg fået udbygget min grundforståelse af emnet. Jeg fik tid til at fordybe mig i det jeg havde brug for, og kunne udelukkende arbejde med egen virksomhed. Det har virket rigtig godt”. “Jeg har virkelig haft travlt det sidste år, da mange efter lockdown, har ønsket at få hjælp til bolig styling. Men, kan også se at de optimeringer, som jeg har lavet på min hjemmeside, giver mig flere henvendelser derfra, siden jeg fik SEO optimeret den, med hjælp fra min mentor i forløbet. Min bevidsthed om, hvad jeg har brug for på mine online platforme, er blevet skærpet og styrket fordi jeg har kunnet supplere kurserne med hjælp og indsigt fra min ekspert mentor.

Det næste jeg skal arbejde med er Google Analytics. Jeg har været heldig at få et nyt forløb med min mentor. Her har jeg planer om at optimere yderligere på mine sociale medier, så jeg opnår bedre synergi og flere kundehenvendelser. Investeringen af min tid i projektet har været virkelig godt givet ud. Jeg håber, at Styrket Erhverv i Gadeplan fortsætter, eller bliver et tilbud til andre, som kan få sådan et skub. Som lille virksomhed er det både dyrt og besværligt at skabe sådan et forløb. Derfor har det gjort en kæmpe forskel at jeg har kunne dygtiggøre mig digitalt, så jeg bedre er i stand til at konkurrere med større virksomheder”. 

“Der er virkelig kommet en masse godt ud af forløbet hos Styrket Erhverv i Gadeplan for mig” fortsætter Susanne Ragus. Senest et netværk med nogle af de andre deltagende virksomheder, hvor vi oplever at kunne gøre en forskel for hinanden. Vi er ved at skabe nogle rammer for, hvordan vi skal gå videre med et lokalt netværk i fremtiden, når projektet stopper”. 

“Mit ønske for fremtiden: Det kunne være rart om landets kommuner ville skabe nogle rammer, hvor man som selvstændig kan mødes med andre virksomheder i din kommune. Netværk som man bliver inviteret ind i, og ikke selv skal opsøge. Både for virksomheder der har været i gang i længere tid og nye virksomheder” slutter boligstylist Susanne Ragus.

Besøg Ragus & Co hjemmeside 

Ragus & Co på Facebook

Ragus & Co Instagram

Styrket Erhverv i Gadeplan og Dansk Erhverv – Detailhandlen inviterer alle beslutningstagere i kommuner og erhvervsforeninger i hele Danmark til Videnskonference den 26. november 2021 på Børsen i København.

Læs mere og tilmeld her